Yellowpub | Étterem

Aktuális

Kedves Vendégeink!

2020. december 11-ig a Yellow Pub étteremben sajnos Vendéget nem fogadhatunk, Vendégnek ott csak az étel elvitele céljából lehet tartózkodni maszk viselése mellett.

A járványhelyzet okozta nehézségek ellenére is a Yellow Pub csapata egyben marad, együtt küzdünk a túlélésért és az Önök bizalmáért!

Megújult étlapunkon és konyhafőnök ajánlatunkban téli ételeinket ajánljuk figyelmükbe, ahol a karácsonyi finomságokból adunk egy kis ízelítőt és a gyermekek részére is kínálunk néhány tartalmas és egészséges ételt.

Jelenleg a 2 megerősített szolgáltatással állunk kedves Vendégeink rendelkezésére:

            

A „Yellow Drive in” szolgáltatás keretében Vendégeink a +36 28 513385 telefonszámon vagy a www.yellow-pub.hu oldalon leadott rendeléseiket vehetik át felszolgálóinktól az éttermünkben vagy az étterem parkolójában.

Kedvezmény kupon:

10.000 Ft „Yellow Drive in” ételrendelés elérése esetén egy 1.000 Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg kedves Vendégeinket, mely 30 napon belüli újabb „Yellow Drive in” szolgáltatás igénybevétele esetén kerül levonásra a fizetendő összegből.

Házhozszállításra továbbra is a már megszokott módon adhatják le Vendégeink rendeléseiket telefonon vagy weboldalunkon.

Természetesen a leggyakoribb bank- és hitelkártyákkal, illetve SZÉP Kártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Minden Vendégünknek és Családjának ezúton kívánunk továbbra is jó egészséget!

 

Kedves Vendégeink!

Jelenleg csak a “Yellow Drive in” szolgáltatás keretében megrendelt étel átvételének idejére tartózkodhat a maszkot viselő Vendég az étteremben.

A Yellow Pub étteremben számos higiéniai intézkedés és fejlesztés segíti a biztonságosabb tartózkodást.

Bejárati ajtóink érintésmentesen nyithatóak, az étterem területén több automata kézfertőtlenítő állomás található.

Egyedülálló újdonság a svájci tervezésű és gyártású IQAir légszűrő berendezés, mely kórházi minőségű HyperHEPA szűrővel van felszerelve, és bizonyítottan garantálja a légszennyező anyagok 99,5%-os eltávolítási hatékonyságát 0,003 mikron méretig, beleértve a koronavírus méretű részecskéket is, amelyek átmérője kb. 0,08 – 0,12 mikron. Az eszköz nem használ semmilyen vegyszert a beltéri levegő megtisztításához.

   

Étlapunk digitális formában is letölthető weboldalunkról vagy egy QR kód beolvasásával, így Vendégeink a saját telefonjukon tekinthetik meg ételeinket és italainkat.

Érintésmentes villanykapcsoló, szappanadagoló, csaptelep és kézszárító berendezés került kialakításra az étterem illemhelyiségeiben.

Természetesen a leggyakoribb bank- és hitelkártyákkal, illetve SZÉP Kártyával történő fizetésre is lehetőség van.

 

Nálunk a Vendég, a minőség

és a teljesíthető legnagyobb higiéniai biztonság a legfontosabb!

http://yellow-pub.hu/wp-content/uploads/2020/05/Kert-scaled.jpg

Elérhetőségek

Cím: 2100 Gödöllő, Dózsa Győrgy út 64.
(parkoló a Kazinczy Ferenc utca felől)
Telefon: +36 28 513385
E-mail: rendeles@yellow-pub.hu