Yellowpub | Rólunk írták

Rólunk írták

„Szombaton jártunk kis családunkkal Gödöllőn;
megéheztünk és a net-en találtam Önökre. Szerencsére! Ezúton szeretném megköszönni a valóban nagyon kedves és figyelmes kiszolgálást a kollégáknak, és aki főzte a tényleg házias, finom ételeket. Jól éreztük magunkat, visszatérünk. :)”„

„Nagyon jó volt az este, amit itt töltöttünk. Minden étel és ital remek volt. Köszönjük a gyors és kedves kiszolgálást. Kívánjuk, hogy ilyen színvonalon haladjon az étterem tovább.”

„Több alkalommal jártam itt, de ez az első alkalom, hogy igyekszem néhány keresetlen, de szép szóval méltatni a vendéglátó kedvességét, igényességét, a nyújtott szolgáltatás kiváló minőségét. Gödöllő egy szeretetreméltó hely – ezt már Sissy is így gondolta -, de ez a kedves, kerthelyiséges étterem a ma embere számára is tiszteletreméltó és nem feledhető éhség- és szomjúságszüntető egység. A személyzet előtt meg le a kalappal.”

„Köszönjük a bőséges finomságokat! Nagyon udvarias és gyors kiszolgálásban volt részünk.”

„Évek óta nem jártam az étteremben, és nagy örömömre szolgál, hogy a minőség nem változott. Az átalakításhoz gratulálok, nagyon hangulatos lett.”

„Hosszú évek óta visszajáró vendégekként köszönjük a munkájukat, a finom ételeket, a családias és kedves kiszolgálást. További sikeres, jó munkát, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk!”

„Amit ma én itt kaptam, az mennyiségben, minőségben és főleg kiszolgálásban fenséges volt.”

„Szeretnénk megköszönni, elsősorban a személyzet kiemelkedő udvariasságát és türelmét, olyan vendégekkel szemben, akik az étlapon szereplő fogásokat egytől-egyig módosíttatták az egyéni igényeiknek megfelelően. Az ételek íze, mennyisége, frissessége rendkívül kiváló volt. Már többször jártunk itt, és még fogunk is.”

„Köszönjük szépen ezt a szép estét. A kiszolgálás fantasztikus volt. Robit nagyon kedveljük. 🙂 Az ételek, amiket fogyasztottunk kiválóak voltak. Jól éreztük magunkat.”

„Minden nagyon finom volt. Az étterem igényes, a kiszolgálás remek.”

„Nagyon köszönöm, hogy itt lehettünk. Otthon éreztük magunkat, amely elsősorban a rendkívül kedves személyzetnek, és a finom ételeknek volt köszönhető. Hálásan köszönjük a személyzet odaadó figyelmét és kedvességét! Kívánom, hogy a továbbiakban is ilyen elégedett vendégeik legyenek. Nagyon köszönjük a szép estét!”

„Kedves kiszolgálás, finom ízek, szép környezet. Hálás köszönet!”

„Köszönjük a szívélyes fogadtatást és finom étkeket. A legjobbakat kívánom!”

„Szeretettel és örömmel vagyok itt, mert a Yellow étterem a legjobb hely! Jó itt enni, inni, beszélgetni, mulatni.”

„Névnapomon barátaimmal együtt köszönjük az eddigi kifogástalan vendéglátást.”

„Yellow Pub 10/10. Jövök máskor is.”

„Többszöri látogatásunk alkalmával is maximálisan elégedettek vagyunk a kiszolgálással és az ételek minőségével. Csak így tovább!”

„Céges vacsorán vettünk részt. Az egész csapat maximálisan elégedett a kiszolgálással. Semmiben nem szenvedtünk hiányt. Külön köszönet Zsuzsi kolléganőnek!”

„A felszolgálás és az ételek színvonala kimagasló volt. Köszönet Zsuzsinak, és a többi kollégának.”

„Nagyon rég nem volt alkalmam ellátogatni az étterembe. Most ismét betértem. A színvonal, a kedves és udvarias kiszolgálás, a finom és dekoratív ételek, a tisztaság maximális körülményeket biztosított számomra és szüleim részére. Mindenhez csak gratulálni tudok! Továbbá sok sikert és megelégedett vendéget kívánok. Az éttermet másoknak is ajánlani fogom.”

„Az ebéd nagyon jó, örülök, hogy kinyílt az étterem. Különösen a halászlé finom.”

„Legalább tíz éve látogatjuk ezt a helyet. Nagyon kellemes, és ami a legfontosabb, finomakat eszünk és nagyon jó a kiszolgálás is.”

„Családunk életében meghatározó pont lett a Yellow Pub. Sokszor jelenti Kettőnknek és a gyermekeinknek is az önfeledt kikapcsolódás helyszínét. Ebben mind a pincérek szeretete, nyitottsága, és a konyha finom ízei segítenek. Köszönjük ezt Önöknek!”

„Üdvözletem újra az étteremnek!
Még szebb lett a helyszín az átalakítás után. Még mindig itt a legjobb a húsleves. Ez az étterem kezd az egyik legkedvencebb éttermemmé válni.
Minden jót, sok vendéget!”

„… nekem pedig mindig is a „legkedvencebb” éttermem volt, mert nagyon kedves és barátságos a kiszolgálás! Jó ide egy finom, hétvégi ebédre betérni! – újra és újra!”

„Az étterem szép lett. Szerencsére az ételek minősége és a kiszolgálás nem változott, tökéletes maradt. A régi hangulat viszont egy picit elveszett. A falról a képek és a dísztárgyak hiányoznak. A régi idők megszokott tárgyai így nem röpítenek vissza nosztalgiázni egy kicsit. A következő felújításnál is remélem, hogy csak ennyi problémám lesz majd pár évtized múlva.”

„A felújított étterem szép és tiszta, az ételek finomak, ízletesek. A kiszolgálás remek, kedvesek és szorgalmasak.”

„Nagyon örülök,hogy újra nyitva vannak, jobban vártam mint a Karácsonyt. :)”

„Köszönjük, hogy itt fogyaszthattuk el az eljegyzési ebédünket! Várjuk az újranyitást!”

„Ma is nagyon jól éreztük magunkat itt, a Yellow Pubban. Tegnap is szuper volt az elkészített étel és ital. A hangulat kiváló, minden körülmény nagyon jó. Elég nehéz fokozni a dicséretet, ezért csupán annyi a véleményem: SZUPER YELLOW
Köszönet minden munkatársnak! Nagyon elégedettek vagyunk!”

„Nagyon finomak és jó minőségűek az ételek. Kedvesek a pincérek.”

„Mint mindig, tökéletes volt az étel, a kiszolgálás, a pincérek és a szakácsok munkája is.”

„Ritka az olyan étterem, ahol a minőség a kiszolgálásban és az ételek ízében is egyaránt megjelenik. Itt ezt tapasztaltuk, és köszönet mindenért. Gyakran fogunk jönni a családdal.”

„Mióta szeretek étterembe járni, azóta ez a legjobb hely az összes közül, ahová ebédre betértem. A kiszolgálás nagyon jó, és az étel is. Jövő héten újra jövök!”

„Kellemes hangulatú érettségi találkozót tartottunk az étteremben, profi kiszolgálás mellett. Figyelmesség, gyorsaság, minőség jellemezte a pincérek munkáját.”

„Többször jártam már itt, és nagyon meg vagyok elégedve a hellyel!”

„Köszönjük szépen a lehetőséget az osztálytalálkozó megszervezésére!”

„Köszönetünket fejezzük ki azért, amiért a Yellow Pub étterem hosszú évek óta kiegyensúlyozott vendéglátással, illetve kiemelkedő kiszolgálással illet minket.”

„Örömmel írunk az étterem vendégkönyvébe, mert sok éve mindig jó érzéssel jövünk ide! Kitűnő a személyzet munkája! Már pár alkalom után felismertek minket, és személyre szólóan foglalkoztak velünk. Remek ételeket és italokat kaptunk minden alkalommal!
Egyszóval kitűnően éreztük, érezzük magunkat itt, és mivel barátainknak is jó szívvel ajánlottuk, így vendégkör bővítésével is igyekeztünk hozzájárulni.
Maradjon még sokáig ilyen az étterem és a vendéglátás színvonala. Mi jövünk, amíg tudunk!”

„A személyzet munkája kifogástalan, örömmel ülünk be Önökhöz nap mint nap. Az ételek finomak. Jól érezzük itt magunkat. Köszönjük!”

„Évek óta járunk ide. Egész egyszerűen a hely titka a kiváló kiszolgálás és a rendkívül finom ételek. Reméljük, a személyzet sosem fog megváltozni, mert jót enni máshol is lehet, de amit itt kapunk minden alkalommal az ennél sokkal több! Köszönjük!”

„Régi vendég vagyok az étteremben, minden nap itt ebédelek. Az ételekkel meg vagyok elégedve, de a legjobban a kiszolgálással!”